Marc Almond, en una imatge d’arxiu. Foto: Arxiu

El cantant britànic Marc Almond, referència mundial de l’electropop, va demostrar dissabte passat a Razzmataz 2 que, tot i la seva veterania, continua en forma.

Almond va apostar per un repertori principalment pop que va transcórrer per diferents etapes de la seva dilatada trajectòria. ‘The velvet trail’, el seu disc de l’any passat, va tenir un paper relativament secundari però amb aparicions sòlides i brillants. ‘Minotaur’, ‘Scar’ o ‘Demon lover’ van aportar moments de passió i intensitat que, amb l’excepció d’algun moment quan va tocar força la veu, que van fer les delícies del públic. Això, combinat amb la seva classe al damunt l’escenari que van fer que es veiés un Almond amb un gran repertori de gestos i moviments, va acabar d’engrescar el públic.

Un dels moments destacats de la nit va arribar quan Almond li va dedicar ‘Burn bright’ a David Bowie, mentre que al tram final del concert va acabar mostrant un exemplar d’una revista musical amb una portada de Bowie que algú del públic li va donar.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram