La No Llegiu es traslladarà a partir del pròxim mes de gener. Foto: No Llegiu

La llibreria del Poblenou No Llegiu, situada al carrer de l’Amistat, es traslladarà aviat a un espai més gran del mateix barri.

Nascuda tot just fa dos anys, la No Llegiu, tot i la seva joventut, ha arrelat durant aquest temps entre els veïns i disposa d’un públic fidel. És per aquest motiu que necessita un espai més gran -l’actual s’havia quedat petit sobretot els dies que organitzava xerrades i tertúlies amb autors- i es traslladarà a l’edifici Juanita, un espai molt més ampli de tres pisos situat al carrer Pons i Sobirà, al mateix barri del Poblenou, i molt conegut pels veïns.

El seu propietari, Xavier Vidal, explica a Línia Sant Martí com serà la nova llibreria: “A la planta de baix hi haurà la llibreria i hi posarem un parell de taules per prendre alguna cosa. A la planta del mig hi haurà una sala d’actes polivalent on farem presentacions de llibres però també volem que sigui un espai de lectura obert al barri”. Per últim, afegeix, “a la tercera planta s’hi traslladarà la Fundació Catalunya Europa, que ara té la seu al centre de la ciutat, i amb qui hem arribat a un acord de col·laboració”.

Per acabar, Vidal destaca que “els propietaris de Juanita, quan es van traslladar fa un temps, van rebre grans ofertes per fer un hotel o apartaments turístics a l’edifici, però van preferir que l’edifici fos per a activitats del barri”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram