Imatge d’un moment de l’Open Night de l’any passat. Foto: Poblenou Urban District

L’associació Poblenou Urban District està enllestint la celebració de la segona edició de l’Open Night, la nit de portes obertes on més de 70 entitats i comerços exposen de prop la potència creativa del Poblenou.

L’edició d’enguany està dedicada de forma temàtica a la llum, ja que l’ampliació horària – se celebrarà de les set de la tarda a la una de la nit- i les activitats especials programades il·luminaran física i simbòlicament el Poblenou més enllà de la mitjanit. Una instal·lació lumínica batejada amb el nom de El Faro instal·lada a la Casa Antònia Serra i Mas de Poblenou -situada a la bifurcació dels carrers Pere IV i Pallars- guiarà metafòricament la gent cap a les diferents activitats programades.

L’Open Night programarà activitats culturals com ara exposicions d’art, conferències, projeccions multimèdia, demostracions i tallers o música en directe. Els visitants també podran gaudir de propostes gastronòmiques que aniran des de degustacions i còctels fins a menús especials.

Entre aquestes activitats destaquen la segona edició de l’Urban Club, que se celebrarà al Centre Universitari del Disseny BAU. L’edifici es transformarà en un espai cultural multidiscplinar on es combinaran concerts de música pop, jazz, funky i electrònica, sessions de DJ’s, projeccions audiovisuals i tastos de gastronomia i cocteleria.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram