Isa Moren pren la paraula en un moment del concert. Foto: Lorenzo Fuentes

La primera edició de la ‘Nit de Gospel a Sant Martí’ celebrada el passat dissabte 7 de novembre va aconseguir omplir l’Auditori de Sant Martí durant una vetllada que va reunir per primera vegada al districte el gospel i la dansa en un mateix espectacle. Tot plegat, sota la supervisió d’Isa Moren, la ideòloga d’aquest projecte artístic.

Els integrants de l’espectacle, el Petit Ballet de Barcelona i les corals Gospel FM, Gospel Clot i Units pel Gospel, va aconseguir fer vibrar un públic que va omplir de gom a gom tant la platea com l’amfiteatre de l’auditori.

Les tres corals van mostrar un gran nivell davant d’un públic entregat i participatiu. Laura Flores, directora d’Units pel Gospel va aconseguir aixecar de les cadires a tothom cantant i ballant algunes de les cançons del grup.

El punt àlgid de la nit va arribar a la part final de l’espectacle, quan les tres corals van sortir juntes a l’escenari per cantar, dirigides per Jose Beuter, ‘It’s me or lord’. Al mateix temps, el Petit Ballet de Barcelona va presentar una coreografia adaptada a la cançó.

La nit va cloure quan el públic, els cantaires i el cos de ball van cantar junts i dempeus una cançó per desitjar un bon nadal a tothom.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram