El Fòrum es va omplir de colors durant el Holi Festival. Foto: Holi Festiva

El Parc del Fòrum va acollir el passat dissabte dia 10 d’octubre una nova edició de la festa de colors Holi. Es tracta d’una celebració religiosa originària de l’Índia que se celebra per donar la benvinguda a la primavera, tot i que en aquesta ocasió es va celebrar a la tardor, i que consisteix en llençar-se pols de colors per sobre.

La jornada va arrencar a les 12 del migdia amb una programació que va incloure diferents activitats, com ara sessions de diversos discjòqueis i els concerts de The Zombie Kids, Bombay Boogie Soundsystem i La Musique d’Ordinateur i el duet de reggaeton Plan B.

En els últims anys aquesta festa s’ha estès més enllà de l’ Índia i s’han començat a organitzar cites com aquest Holi Festival (a Barcelona, de fet, n’hi ha una altra de similar que té lloc a la primavera).

Berlín va ser la primera ciutat fora de l’Índia en adoptar aquesta celebració i tot seguit ho van fer tres ciutats alemanyes més, abans d’estendre’s per Europa, Amèrica del Sud, Àsia, Oceania…

Actualment són centenars de milers les persones que, arreu del món, celebren una festivitat que, tot i tenir una arrel religiosa, sembla que s’està convertint en una cita festiva més del calendari occidental.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram