Akua Naru serà una de les protagonistes del cicle. Foto: Arxiu

La vuitena edició del cicle de música negra ‘Say it loud’ arrenca avui a la Farinera del Clot i fins al pròxim dia 30 oferirà un programa ple de concerts, exposicions, conferències, projeccions i un discofòrum. Artistes dels Estats Units, Canadà i Jamaica projecten un cicle que enguany està dedicat a la figura de Malcolm X.

Els dos plats forts del ‘Say it loud’ són les actuacions d’Akua Naru (divendres 30) i The Souljazz Orchestra (demà). Naru és una de les artistes de referència del hip-hop europeu. La seva música té arrels provinents del funk i el jazz. Serà la primera vegada que oferirà un concert a l’Estat i ho farà acompanyada de la seva banda per presentar el seu darrer treball, ‘The Miner’s Canary’.

Pel que fa a The Souljazz Orchestra, es tracta d’una banda canadenca d’afrobeat i funk de referència mundial. Amb set discs publicats, presentaran ‘Resistance’, el seu darrer treball.

El tercer plat fort del festival serà la sessió de demà passat de King Kong, un veterà cantant i punxadiscos jamaicà resident a Etiòpia, que tancarà el ‘8 Hours Reggae Run’.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram