El públic va omplir el Parc del Centre del Poblenou. Foto: Jazz Festival

La primera edició del Jazz & Food, una jornada de concerts i menjar a l’aire lliure emmarcada en el programa del 47è Internacional de Jazz, va omplir dissabte passat el Parc del Centre del Poblenou.

Des de les 12 del migdia fins a les 12 de la nit, segons ha informat l’organització, van passar pel parc unes 24.000 persones, que van poder gaudir de set concerts a l’escenari principal. La inauguració de la jornada va anar a càrrec de la Liceu Big Band, que va deixar pas a la banda La Calor i la seva fusió electrònica d’arrels llatinoamericames. El públic també va poder gaudir del swing de l’Orquesta Ilegal, de l’exquisitesa del duo format per Grégory Privat i Soony Troupé, del magistral so balcànic de la Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra i de magnífica banda barcelonina The Excitements, referents indiscutibles de la música negra a la ciutat.

Al llarg del dia també hi ha haver una gran oferta gastronòmica amb una àmplia varietat de menjar de diferents països, passant per l’Índia i el Japó, entre altres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram