Imatge de la pissarra que ha estat objecte de la polèmica. Foto: No Llegiu

La llibreria No Llegiu del Poblenou ha estat recentment la protagonista d’una polèmica a causa de la ubicació d’una pissarra que els seus responsables tenen ubicada des de fa quasi dos anys al carrer.

A finals de setembre un inspector que estava duent a terme inspeccions als comerços de la zona va alertar als propietaris que no podien tenir col·locada la pissarra a la vorera en la posició que hi estava. Segons han explicat des del Districte a aquesta publicació “l’inspector, en cap moment, tal com es va dir en un primer moment, va multar la llibreria, sinó que va avisar als seus propietaris que l’havien de col·locar recolzada a la paret i treure-la del mig de la vorera”.

Per la seva banda, els responsables de la No Llegiu van explicar l’endemà de la visita de l’inspector, en un escrit al blog de la llibreria, que aquest els havia comunicat que no podien “tenir la pissarra en aquest lloc on s’ha estat durant tot aquest temps en les hores d’obertura”. En aquest escrit els responsables de la llibreria asseguraven que l’inspector els havia comunicat que la inspecció es devia a la denúncia d’un veí, informació, però, que no s’ha pogut confirmar.

Després de la campanya de suport rebuda, des de laNo Llegiu han volgut donar el tema per tancat i han deixat clar que continuaran fent servir la pissarra.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram