Ben Sims tornarà a visitar aquest divendres la sala Razzmatazz. Foto: Arxiu

Un dels grans mites mundials de la música electrònica i underground visitarà la sala Razzmatazz aquest divendres. Es tracta del Dj i productor londinenc Ben Sims, que oferirà una de les seves electritzants sessions a la sala The Loft amb la Dj i productora holandesa Sandrien com a convidada.

Al llarg de la seva trajectòria, Ben Sims, el nom real del qual és James Connolly, ha explorat totes les facetes de la música de ball underground, des d’un període de formació enfocat al hip-hop i al house que li va servir per fer-se un nom, passant per la dècada dels noranta, quan es va situar en la primera línia mundial, fins a arribar al segle XXI, quan s’ha consolidat com una llegenda de la música techno fent de productor i dirigint diversos segells.

En l’àmbit de la producció, Sims està en el seu millor moment. Al llarg d’aquests últims anys ha creat diversos segells de prestigi, com Theory. L’any 2011 el seu àlbum de debut, Smoke & Mirrors, va rebre magnífiques crítiques.

El Dj i productor londinenc, tot i la quantitat d’anys sense moure’s de l’elit, sempre s’ha mostrat disposat a evolucionar. Un exemple d’això és la fundació del club temàtic Machine, centrat en el techno, juntament amb Kirk Degiorgio.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram