Els sopars populars són un dels atractius de la Festa Major. Foto: Twitter

Ja s’ha acabat. El Poblenou va posar aquest diumenge el punt final a la seva Festa Major després d’onze dies de celebracions que han servit perquè els veïns del barri poguessin gaudir de més de 400 activitats programades en diferents espais del barri.

Enguany la Festa Major tornava a presentar un programa ple de propostes molt variades. Això ha permès que els veïns hagin pogut escollir a partir de les seves preferències. Diferents concursos, competicions esportives, activitats lúdiques i gastronòmiques, concerts, ball i sopars populars van ser algunes de les propostes amb més bona acollida. La varietat del programa també es va poder veure amb les exposicions, com la del Centre d’Imatgeria Festiva del Poblenou o ‘Interrogar l’eix de Pere IV’, a l’antiga fàbrica Oliva Artés.

Pel que fa al pregó, pronunciat per l’activista veïnal Marta Mas, va servir per recordar el passat industrial i de lluites socials del barri, cosa que ha fet que els veïns sempre hagin estat molt orgullosos d’aquest barri tan “singular”.

MÉS FESTES MAJORS
Mentre que la Festa Major del Front Marítim i Diagonal Mar també va acabar diumenge, encara està en marxa, fins diumenge que ve, la del Parc i la Llacuna.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram