El mural, amb el text esborrat. Foto: Twitter (@rocxxl)

“Es tracta d’un error tècnic. No hi havia cap intencionalitat política”. Aquestes són les explicacions que ha donat el Districte després que a principis de mes uns operaris de BCNeta van esborrar el text d’un mural pintat de caràcter antifeixista i antisistema al carrer Taulat del Poblenou que contenia el text “Estima la música, odia el feixisme” i on hi havia els noms d’algunes víctimes relacionades amb la violència feixista.

L’autor del mural és el grafiter Roc Blackbloc, que el va pintar entre el març de 2014 i febrer d’enguany. Tot i que en un primer moment va fer pública la seva indignació pels fets, posteriorment l’artista ha confirmat que des del Districte es van posar en contacte amb ell per comentar-li que es tractava d’un error i que se li facilitarien els permisos per refer-lo.

Tot i això, Roc Blackbloc ha assegurat a través del seu perfil de Twitter que “el problema de fons és l’Ordenança Cívica”. Una ordenança que, segons ha recordat l’artista, el govern es va comprometre a canviar en el seu programa electoral.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram