El Bona Nit es va celebrar per primer cop a Sant Martí. Foto: Bona Nit

El festival Bona Nit Barcelona va omplir de gent la plaça de les Glòries al llarg de tot el dissabte passat durant la celebració de la seva tercera edició, la primera que es feia a Sant Martí. Unes 10.000 persones, les que havien retirat les entrades gratuïtes uns mesos abans, van desfilar al llarg del dia per aquesta plaça que viu un moment de transició.

El festival, que destaca pel seu compromís mediambiental -se’l considera un ‘festival verd’-, va arrencar a les dotze del migdia amb una programació que va incloure diferents concerts i activitats variades. Dividit en una zona de carpes on es feien tallers, dos escenaris -un pels concerts del matí i el migdia i un altre pels de la tarda i el vespre- i una zona d’esports, el Bona Nit Barcelona va aconseguir que, ja des del migdia, les Glòries presentessin un molt bon aspecte.

La jornada va començar amb un taller d’anglès, un de construcció d’instruments, l’espectacle de màgia de Kokoembes i diferents activitats esportives. Més endavant va arribar l’hora del teatre i del concert de Los Tequila Boys, que van deixar pas una tarda amb més tallers, més espectacles de màgia, més activitats esportives i els concerts d’Away i de Budy&The Weisers.

A partir de les set de la tarda el festival va entrar en la seva segona fase. Es van acabar les activitats, els tallers i els concerts de petit format i van començar els concerts a l’escenari gran. Els noruecs Disaster In The Universe amb el seu pop rock psicodèlic van ser els primers de començar a animar el públic, que al cap d’una estona va poder gaudir del cantant de Sant Feliu de Llobregat Ramon Mirabet.

A dos quarts de deu del vespre el cantant angloitalià Jack Savoretti va oferir el seu concert, que va deixar pas al grup estrella de la nit, els noruecs Kakkmaddafakka, que van fer vibrar de valent amb el seu indie rock un públic entregat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram