La Festa Major d’enguany no tindrà actes presencials. Foto: Ajuntament

La pandèmia del coronavirus segueix provocant la cancel·lació d’esdeveniments i la Festa Major de Sant Andreu n’és una nova víctima. A través d’un comunicat, la Comissió de Festes de Sant Andreu va anunciar el passat 3 de novembre que finalment s’ha apostat per cancel·lar tota la celebració de forma presencial i fer-la només en línia.

Així doncs, des de la Comissió de Festes expliquen que van valorar diferents escenaris, “des del més permissiu al més restrictiu, passant per diferents possibilitats”. Afegeixen que no els ha estat fàcil “prendre algunes decisions i que tothom respectés la situació del moment”, al mateix temps que l’evolució de la pandèmia tampoc els havia permès fer una programació amb antelació.

Així doncs, i veient la situació, finalment la Festa Major es farà els dies 27, 28 i 29 de novembre a través del canal de Youtube de l’entitat. El programa es podrà consultar en línia i amb codi QR.

CRIDA A LA PARTICIPACIÓ
Tot i la situació anòmala, des de la Comissió de Festes fan una crida perquè la gent s’engresqui durant aquests tres dies i hi hagi un esperit festiu. En aquest sentit, demanen als veïns que decorin els balcons, les finestres i les portes per tal que, encara que sigui a dintres les cases, la Festa Major de Sant Andreu se celebri amb ganes.