Amb la intenció de fer un recull dels diversos recursos existents a Sant Andreu en matèria d’economia social i solidària, el Districte ha creat un document que els agrupa i ofereix als ciutadans la possibilitat de conèixer-los. En total són 27 espais i empreses que treballen en aquest sector.

La Guia de Serveis d’Economia Social i Solidària recopila les botigues de comerç just, les cooperatives de consum, els bancs del temps, les entitats, els mercats d’intercanvi, els rebosts d’aliments i les empreses d’inserció laboral, entre d’altres, que hi ha a Sant Andreu. Aquest és un sector que treballa per fer empreses rendibles que alhora cuiden el projecte social i la conservació dels llocs de treball.

El regidor del Districte, Raimond Blasi, destaca que “és molt important la tasca que fan aquestes empreses i entitats” en un moment en el qual és més important que mai “impulsar un tipus d’economia amb una projecció molt social”. Blasi també espera que “Sant Andreu esdevingui un referent pel que fa a tot allò relacionat amb l’economia solidària”.

En aquest aspecte hi juga un paper clau la Fira d’Economia Solidària de Catalunya, que ha celebrat ja dues edicions a la Fabra i Coats, i que té garantida la seva presència a l’espai andreuenc fins al 2015.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram