La campanya ha causat polèmica. Foto: Amazon

La Coordinadora d’AMPA de centres públics del districte ha fet públic un comunicat per rebutjar la campanya d’Amazon ‘Un clic per al cole’ que ha estat oferta a diferents escoles andreuenques. La campanya proposa a les famílies la possibilitat de fer les seves compres habituals en aquesta plataforma per tal que l’escola en qüestió pugui acumular una mena de crèdit virtual que després el centre podria fer servir.

Des d’aquesta coordinadora denuncien que aquesta campanya “fomenta les compres compulsives i un model de comerç amb una greu petjada ecològica”. Les crítiques, però, no s’acaben aquí, ja que des de les AMPA afegeixen que el model que representa Amazon va en contra del comerç de proximitat i que les escoles i els barris “necessiten un comerç local que doni vida als carrers”.

En paral·lel, les famílies també demanen a la Generalitat que supervisi que campanyes com aquestes no es fomentin des de les escoles. Una petició que fa uns dies també van fer un gran nombre d’entitats comercials d’arreu del país.