Sant Andreu ascens

Sant Andreu ha celebrat amb molta alegria l’ascens. Foto: UE Sant Andreu

La UE Sant Andreu de Xavi Molist té fe, garra i sap patir cada segon. No abaixa els braços, per molt que se li compliquin les coses. L’enèsim exemple va ser aquest diumenge a l’Helmántico contra el Salamanca UDS, quan va superar un partit que va durar més de tres hores, perquè es va haver de suspendre temporalment per com havia quedat el terreny de joc després de la calamarsada que hi va caure. L’èpic 1-2 li dona el bitllet per a la Segona RFEF, el premi merescut a un equip molt regular.

Abans de la suspensió, Genís Blasco havia marcat a la sortida d’un córner poc abans del quart d’hora, en concret, al minut 13. Malgrat la pluja, el matx va continuar fins al descans. Durant la mitja part i molts minuts més, aficionats, operaris i membres de la Creu Roja van ajudar per treure aigua dels tolls que s’hi havien acumulat. El Salamanca UDS va empatar al minut 64 amb un oportú cop de cap de javi Navas, però la UE Sant Andreu només va trigar set minuts a replicar, quan Momoh va rematar la vaselina de Sergi Arranz, que va jugar el seu últim partit com a futbolista.