Victòria Santafé, durant el pregó. Foto: Districte

Després de la celebració de la Festa Major del barri de Baró de Viver, que es va celebrar el passat mes de maig, la Trinitat Vella va celebrar la seva diada entre el 31 de maig i el 10 de juny.

Un any més el barri es va omplir de diferents activitats gràcies a una Festa Major pensada per a tots els públics. La celebració va arrencar amb el Toc d’Inici, la gran cercavila que va estar acompanyada per la Xaranga Estrella Band. Després de la cercavila va arribar un dels moments més destacats de la festa, el pregó. Enguany l’encarregada de la lectura va ser Victòria Santafé, l’exdirectora de Serveis a les Persones del Districte. Santafé, que es va jubilar al març i va començar la seva trajectòria professional a la Trinitat Vella, va reivindicar durant el seu parlament la tasca dels tècnics. “Tot el que veiem per poder gaudir correctament de la Festa Major, com és ara la tarima, les tanques o els lavabos portàtils, no serien possible sense la tasca de les tècniques i els tècnics del Districte”, va afirmar. També va fer una crida a la convivència i va recordar que “cal gaudir de la Festa Major respectant sempre el veïnat i el mobiliari”.

Fins al dia 10 alguns dels actes més destacats van ser la gran tarda flamenca, la nit de foc, la cercavila de gegants, el correfoc o el bateig dels gegants i capgrossos de les escoles.