La Fabra i Coats acollirà els dies 14 i 15 de febrer la sisena edició del festival de cultura musical independent Cara-B, que enguany arriba amb un cartell de luxe.

Com ja és habitual, tant divendres com dissabte els concerts arrencaran a les sis de la tarda i s’allargaran fins al voltant de les dues de la nit. Els noms més destacats de l’edició d’enguany es concentren el segon dia del festival, tot i que el primer dia també hi haurà noms de primer nivell, com el grup canari de rap Locoplaya.

El cartell del segon dia, doncs, farà que pugin a l’escenari Pony Bravo, Él Mató a un Policia Motorizado i Los Punsetes. Pony Bravo, des del seu naixement el 2006, s’han convertit en un dels referents de la música independent espanyola, mentre que Los Punsetes és una banda d’indie-pop madrilenya formada el 2004. Per últim, Él Mató a un Policia Motorizado és una banda argentina d’indie-rock originària de la ciutat de La Plata.

FESTIVAL INTEGRAL
El Cara-B arriba a la sisena edició consolidat com un projecte integral. El festival es caracteritza per tenir una visió de 360 graus que aborda la creació artística vinculada a la música des de tots els seus angles i un programa que, durant els seus sis anys de trajectòria, ha inclòs, a més de concerts, projeccions, un festival de videoclips, exposicions i gastronomia.