La càmera que l’home feia servir. Foto: Mossos d’Esquadra

Un home de 60 anys de nacionalitat espanyola va ser detingut a finals de febrer per agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Andreu per, presumptament, amagar càmeres de vídeo en els lavabos de dones de dos bars amb l’objectiu de gravar les parts íntimes de les clientes del local.

Les denúncies que van permetre que els Mossos d’Esquadra investiguessin els fets són del mes d’octubre de l’any passat i del mes de gener d’enguany. En el primer cas una dona va denunciar que havia trobat una petita càmera enganxada amb cinta adhesiva a la part de sota de la pica i que s’havia desenganxat i havia caigut a terra. El segon cas va ser el d’una treballadora d’un altre bar, que va trobar la càmera, també a sota de la pica del lavabo, i de seguida la va portar a la policia per presentar una denúncia.

Gràcies al segon cas, la policia va poder obtenir més proves sobre l’autor. Observant els vídeos i gràcies a la declaració de les víctimes, la policia va aconseguir fer un perfil del sospitós, que va acabar detingut.

LLIBERTAT AMB CÀRRECS
Un cop la policia va entrar a casa de l’home els agents li van intervenir un DVD, una targeta de memòria i un ordinador portàtil. Després de passar a disposició judicial, l’home, a qui se li atribueixen dos delictes de descobriment i revelació de secrets, va quedar en llibertat amb càrrecs.