Sant Andreu acull entre el 5 i el 8 de setembre la sisena edició del Jazzing Festival, el festival de jazz, la principal cita anual de Sant Andreu amb aquest estil de música.

Sota la direcció, un any més, de Joan Chamorro, el Jazzing Festival presenta enguany una gran novetat, el Jazz Education Stage, un campus internacional per a joves i professors que es farà en paral·lel al programa habitual de concerts i que tindrà la Fabra i Coats com a seu. Inclourà diverses xerrades i debats i també es faran tallers amb músics. Durant la presentació del festival, feta el 3 de setembre, Chamorro va destacar que un dels seus grans objectius és que el Jazz Education Stage serveixi perquè molta gent, especialment els joves, s’endinsin en el món del jazz.

Pel que fa als concerts, enguany es presenten els nous treballs de Reunion Three, The Bob Collective Octet i Martí Serra, mentre que una de les actuacions més destacades serà la jam session de Joe Magnarelli. També hi haurà una batalla de Big Bands. Les jam sessions i els concerts de pagament es faran a la Fabra i Coats, mentre que alguns dels altres escenaris del festival seran els bars Versalles i Colòmbia i la cafeteria Aromes.