La cita francesa serà la segona des del mes de març. Foto: CNSA

Lidón Muñoz, Jessica Vall, Àfrica Zamorano, Joanllu Pons, Albert Escrits, Raúl Santiago i Clàudia Espinosa són els set esportistes del CN Sant Andreu que han estat convocats per part de la Federació Espanyola de Natació (RFEN) per al Meeting des Vendanges, prova que se celebrarà a la localitat francesa de Canet-en-Roussillon durant el primer cap de setmana d’octubre.

La representació del CNSA en aquest campionat del Rosselló de la Catalunya Nord es completa amb l’entrenador Jordi Jou i amb el metge Evangelos Papoutsidakis. El Sant Andreu és l’entitat que més nedadors i nedadores aporta a aquesta convocatòria del seleccionador estatal Fred Vergnoux.

Serà la segona gran cita internacional des del mes de març (en l’Open de Loulé del mes d’agost els esportistes del CNSA van aconseguir un total de 16 medalles), de manera que la intenció de l’expedició andreuenca serà repetir els magnífics resultats obtinguts a Portugal.

VICTÒRIA CLARA DE BERNET
Institucionalment, el dia 9 d’aquest mes es van celebrar les eleccions a la presidència del club. La candidatura del president, Àngel Bernet, va obtenir una clara victòria davant de la llista encapçalada per Núria Saloni.

En total van passar per les urnes 1.364 socis i sòcies (actualment el club en té més de 7.000), 969 dels quals van votar la candidatura de Bernet. La llista de Saloni va rebre 339 suports, mentre que també es van comptabilitzar 54 vots en blanc.

Bernet, doncs, afronta sis anys més liderant el CNSA, que l’any que ve complirà 50 anys.