El desenllaç de la temporada 2019-20 encara no està clar. Foto: UESA

Fa unes hores, després de prop de dos mesos sense lliga, la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha anunciat la seva resolució per al futbol no professional, és a dir, Segona B i Tercera Divisió. El segon cas afecta la UE Sant Andreu, que ja sap que jugarà un play-off amb els altres tres primers classificats de Tercera, l’Hospitalet, el Terrassa i l’Europa.

El sistema decidit per l’organisme presidit per Luis Rubiales és el de partit únic en seu única, tot i que de moment encara no es coneix ni el lloc ni la data, tot i que està previst que es posin en marxa després que es reiniciïn les dues lligues professionals.

El conjunt de Mikel Azparren, tercer després de 27 jornades, es veurà les cares contra el segon, el Terrassa, i si supera l’eliminatòria contra el conjunt vallesà, jugarà la final contra el vencedor de l’altre enfrontament, entre l’Hospitalet (primer) i l’Europa (quart).

La RFEF també ha anunciat que, a causa del gran nombre d’ascensos que hi haurà després d’aquests play-offs (no hi haurà descensos, ni de Segona B a Tercera ni de Tercera a Primera Catalana), canviarà la configuració de la categoria de bronze del futbol estatal, que passarà a estar formada per cinc grups de 20 conjunts cadascun.

CANVI AL JUVENIL A
La UESA està aprofitant també per treballar en aspectes esportius per al curs que ve. Així, el passat dia 4 el club va anunciar que Iván Díaz-Cano assumirà la banqueta del juvenil A de cara a la temporada 2020-21.