L’equip trobarà a faltar els gols de Kuku. Foto: Adrià Giménez / UESA6

L’estiu és, tradicionalment, una estació de rumors i moviments de mercat que serveixen per definir les plantilles per afrontar els nous reptes. Si el mes passat el Sant Andreu era protagonista per la renovació del seu entrenador, Mikel Azparren, tant la recta final del juny com el tram inicial d’aquest mes ha estat molt més destacat pel que fa a les sortides que no pas per les arribades.

En aquest sentit, especialment sensibles són les baixes en la parcel·la ofensiva; els tres ‘9’ que fins ara han estat a les ordres d’Azparren, Kuku, Carlos Martínez i Óscar Muñoz, no seguiran al Narcís Sala el curs que ve. D’aquesta manera, la direcció esportiva haurà de moure fitxa ràpidament, ja que l’únic atacant pur que hi ha ara mateix a la plantilla és el renovat Josu, però no és un davanter centre.

El capità Dani Guerrero i David López, que penja les botes, són les altres dues baixes sensibles de l’entitat, que recentment ha aconseguit tancar les renovacions del porter Jose Segovia, Juanan Gallego, Joan Noguera i ha anunciat el fitxatge del migcentre esquerrà Ramon Terrats, que arriba procedent del Juvenil A de la Damm.

BUSCANT TALENT A L’ÀFRICA
De forma paral·lela, durant el mes passat el club va dur a terme la primera convocatòria al Senegal per tal de trobar possibles promeses en aquest país africà. Més d’un centenar de futbolistes van presentar-se a les proves organitzades per l’entitat.