El navarrès continua tenint la confiança del club. Foto: UESA

La UE Sant Andreu continua confiant en Mikel Azparren per liderar el sènior masculí. El passat dimecres 5 el club anunciava la renovació de l’entrenador navarrès (juntament amb el seu actual cos tècnic, amb el també exjugador quadribarrat Xavi Jiménez), que complirà la seva quarta campanya al Narcís Sala, una fita que només Natxo González havia aconseguit en el darrer mig segle.

La directiva, doncs, aposta per “la continuïtat d’un model que ha aportat estabilitat i competitivitat al Sant Andreu”. I és que el curs passat, sense anar més lluny, el club va conquerir la Copa Catalunya, va quedar-se fora del play-off d’ascens per només quatre punts i va mostrar una gran imatge en l’eliminatòria de la Copa del Rei contra l’Atlético de Madrid.

De forma gairebé simultània a la de l’entrenador, el club també ha anunciat les renovacions d’algunes de les peces clau de la plantilla: Ton Alcover, Alberto Carroza i José Antonio Llamas també han signat una extensió de la seva vinculació amb el club, mentre que Víctor Alonso, Wander, Felipe Sá i Guillem tenien contracte en vigor fins al 2020. Juanma i Ferran, en canvi, canvien d’aires i no seguiran al club.

CAPTACIÓ EN MARXA
I també durant les primeres setmanes d’aquest mes, la UESA ha posat en marxa la campanya d’abonaments per al curs que ve, centrada en el 110è aniversari de l’entitat. L’abonament més econòmic serà el de la grada d’animació (30 euros), mentre que la resta d’opcions oscil·laran entre els 65 i els 115 euros.