Els quadribarrats no van poder puntuar a Mallorca. Foto: UESA

La UE Sant Andreu es va complicar, i molt, les seves opcions de continuar a la Segona Divisió B. Diumenge passat els quadribarrats van caure contra un rival directe, el Mallorca B (3-2). Quan queden quatre partits per acabar la temporada regular, són divuitens a la classificació, a set punts de la plaça de promoció, que ocupa el Cornellà, i a deu de la salvació, que marca precisament el filial balear.

El gran protagonista del partit va ser el davanter nigerià Cedric Omoigui, autor dels tres gols dels balears. El primer va arribar al primer minut, aprofitant un refús i afusellant des de l’àrea petita. Però lluny d’abaixar els braços, els de Miguel Álvarez van reaccionar i Chaco, al minut 16, i el brasiler Bruno al 47 van donar la volta al marcador.

Però tot i la bona reacció del Sant Andreu, va tornar a aparèixer Cedric, que amb un xut imparable des de fora de l’àrea va batre Morales. El gol va ser un cop molt dur per als quadribarrats, que 5 minuts més tard tornaven a veure com Cedric, sol des del punt de penal, anotava el tercer gol i resolia el partit.

El pròxim partit del Sant Andreu serà a casa, aquest diumenge a les 5 de la tarda contra l’Eldense, un rival directe.