La defensa es lamenta després del primer gol gris-i-grana. Foto: UESA

Un gol de Joan Vives al minut 84 va provocar diumenge passat la derrota del Sant Andreu a la Verneda. Tot i fer un bon partit, els quadribarrats van perdre el derbi de la vint-i-dosena jornada de Tercera divisió per 2-1.

En un matxmarcat per l’absència dels dos entrenadors, els de Sant Martí van aconseguir inaugurar el marcador al minut 11. Pau Darbra va finalitzar un contraatac fulgurant del Júpiter amb una vaselina des de 35 metres. Segovia, que estava a l’alçada del punt de penal, no va poder evitar el gol de l’equip gris-i-grana.Amb el marcador en contra van arribar els millors minuts de l’equip. Un contraatac conduït per Xavi Jiménez i Kevin Gissi va culminar en la millor ocasió dels quadribarrats a la primera part, però Unzué va aturar la rematada del migcampista.

Després d’uns minuts sense massa perill a les àrees, el Júpiter va gaudir d’una clara oportunitat per part de Quim Molins, però el davanter centre visitant va rematar desviat. Abans d’arribar al descans el Sant Andreu va tenir una altra clara ocasió per empatar. Després d’una jugada per l’extrem dret, la pilota va caure a peus de Canadell. La rematada del mitjapunta va ser defectuosa i el porter del Júpiter va aturar l’esfèrica amb facilitat.

En els primers instants de la represa el Sant Andreu va continuar buscant la porteria dels de la Verneda, mentre que el Júpiter replegava línies i amenaçava de tornar a fer mal sortint a la contra. Al minut 60 l’esforç andreuenc va tenir recompensa. Després d’una passada entre línies, Canalejo va fer una centrada des de la banda dreta. La pilota es va passejar per davant de la porteria gris-i-grana fins que Yagüe, molt atent al segon pal, la va empènyer al fons de la xarxa. Començava un partit nou que havia de durar 30 minuts.

Esperonats per l’empat, els quadribarrats van continuar atacant la porteria d’Unzue i al minut 76 es va produir la jugada que hauria pogut trencar el partit. Un defensa del Júpiter va fer caure Gissi dins l’àrea, però l’àrbitre Gómez Meneses no va decretar penal.Vuit minuts més tard, el Júpiter va aconseguir el gol de la victòria en una acció molt similar al gol de l’empat del Sant Andreu. Una centrada rasa des de l’extrem esquerre de Marc González la va rematar Vives per fer embogir el municipal de la Verneda.

El Sant Andreu va buscar l’empat amb més rauxa que seny i va gaudir d’una darrera ocasió, un xut llunyà de Canalejo que es va estavellar al pal.

L’equip buscarà trencar la seva mala ratxa de quatre partits sense guanyar demà passat al Narcís Sala en la visita del Santfeliuenc. Els del Baix Llobregat ocupen la catorzena posició a la taula, un punt i una posició per sota del Sant Andreu. De cara a aquest matx, Joan Esteva no podrà comptar amb el pitxitxi de l’equip, ja que Gissi complirà un partit de sanció per acumulació de targetes. Matabosch i Meca seran les baixes del Santfeliuenc.

AITOR TORRES MARXA
Per altra banda, ahir el club va anunciar que el defensa Aitor Torres deixa l’entitat. El lateral dret reforçarà un dels rivals del club a la categoria, l’Esport Club Granollers, però continuarà vinculat al Sant Andreu com a entrenador del benjamí E.