L’equip va lluitar fins al final però no va poder guanyar. Foto: CNSA

No va poder ser. El CN Sant Andreu va perdre la final de la Copa del Rei contra l’Atlètic Barceloneta (6-7) en un partit vibrant que es va jugar el passat 6 de març a les instal·lacions del CN Sabadell.

Els de Xavi Julià van aconseguir un parcial de 2-0 gràcies a la gran actuació del seu porter, Ramón Sentís. Jorn Winkelhorst i Yago Bofill van ser els autors dels gols andreuencs. L’Atlètic va reaccionar al començament del segon període i el serbi Victor Rasovic va retallar distàncies quan només s’havien jugat dos minuts. I si en el primer quart Sentís havia estat un mur, en el segon temps López Pinedo va tenir una actuació estel·lar. Els mariners van aconseguir l’empat pocs minuts abans del descans gràcies a un llançament de Martin Famera.

Després del descans va començar un intercanvi frenètic de gols. Hernández va tornar a avançar el Sant Andreu, però Larumbe va equilibrar novament el marcador. Aleshores van reaparèixer els porters, aturant gairebé totes les accions ofensives dels dos equips, però dos gols més -un per cada equip- que situaven el 4-4 al final del tercer quart.

Balazs Sziranyi va donar el primer avantatge del partit a l’Atlètic al minut 3 de l’últim període. Hernández va aconseguir reestablir l’empat al marcador, però el segon gol de Rasovic tornava a situar el Barceloneta per davant en el marcador. Els andreuencs van tornar a empatar el partit, però Albert Español va aconseguir el gol de la victòria. Hernández va intentar empatar a 30 segons per al final, però el seu llançament va sortir alt.

Al final del partit, Sentís va recollir el premi com a millor porter de la competició.