El ‘Comerç al carrer!’ d’enguany no es farà al carrer. Foto: Eix Sant Andreu

La pandèmia del coronavirus està afectant la majoria d’actes que les entitats dels barris tenien previst programar. En aquest sentit, l’Eix Comercial Sant Andreu ha hagut de modificar la seva tradicional jornada del ‘Comerç al carrer!’, que se celebrarà el dissabte 3 d’octubre.

Tot i que en un primer moment la intenció de l’eix comercial era treure les botigues al carrer, com s’acostuma a fer cada any, finalment s’ha optat per no fer-ho veient totes les mesures de seguretat que el Districte els havia dit que feien falta. Així doncs, dissabte els comerços andreuencs celebraran una jornada de comerç al carrer “inside”, que és tal com l’han batejat des de l’eix. Això significa que les botigues obriran però sense treure la parada al carrer. Per fer que la jornada sigui especial faran diferents promocions i també obsequiaran la clientela amb algun regal, com per exemple una bossa de tela.

El president de l’eix comercial, Pròsper Puig, explica en declaracions a Línia Sant Andreu, que havien vist que “hi havia moltes reticències” a la celebració de la jornada al carrer i que finalment no faran res a l’exterior “perquè no hi havia gaire espai per garantir la seguretat”.