El mercat vell es va acabar d’enderrocar el febrer. Foto: Ajuntament

Les obres del futur Mercat de Sant Andreu ja són més a prop de començar després que l’Ajuntament confirmés a finals d’agost que es posaran en marxa a l’octubre.

Així doncs, un cop redactat el projecte executiu, les obres començaran a l’octubre, en el que serà un nou retard dels terminis que el consistori ha anat fixant. Al febrer, quan es va acabar l’enderrocament de l’antic mercat, des del govern municipal es va dir que les obres començarien a l’estiu. De fet, aquell termini ja suposava un endarreriment, ja que cal recordar que el març del 2017, amb la regidora socialista Montserrat Ballarín com a responsable de Mercats –ara torna a ostentar el càrrec–es va dir que el nou mercat obriria les seves portes a mitjans d’aquest any. Com que les obres està previst que durin un any i mig, caldrà esperar a principis del 2021 per veure el mercat en funcionament. Tot i això, el consistori assegura que a finals del 2020 ja es podrà fer el trasllat des de l’actual mercat provisional, que està situat al carrer Sant Adrià.

MÉS MILLORES
D’altra banda, es faran obres de millora dels sostres i l’enllumenat dels accessos del Mercat de Felip II. Per últim, continuen les obres de reforma del Mercat del Bon Pastor, que obrirà a l’octubre.