El Concurs al Millor Pa de Pagès Català 2017, que es va celebrar el passat 15 d’octubre a Gavà, va determinar que el millor pa de pagès català és el de Miquel Guich, del Forn del Passeig, a la rambla de Fabra i Puig.

Guich, copropietari de la fleca, va tenir quatre finalistes més com a rivals -l’Andreu Bertran del Forn Mistral de Barcelona, en Jordi Morera de L’Espiga d’Or de Vilanova i la Geltrú, l’Ernest Righetti, de Ca la Churra de Gavà i en Manel Turull, de la Fleca Turull de Terrassa- i es va acabar enduent un premi en metàl·lic de 2.000 euros i una placa acreditativa. El concurs l’organitza el Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida del Pa de Pagès Català.

Durant el seu discurs d’agraïment, Guich, va afirmar que guanyar aquest premi és “increïble, ja que al concurs hi havia flequers de primer nivell”. Guich també va afegir que “és el millor suport que podíem rebre després de temps treballant de valent per aconseguir donar als nostres productes la màxima qualitat”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram