La Comissió Cívica va organitzar el passat diumenge 8 d’octubre un acte d’homenatge a la figura del dramaturg i poeta Ignasi Iglésias amb motiu del 89è aniversari de la seva mort.

Des de primera hora del matí la quarantena d’entitats que formen la comissió van anar fent diferents ofrenes florals a la tomba d’Iglésias. Posteriorment, i després de la presentació de l’acte per part de Francesc Porret, va intervenir el poeta i traductor Feliu Formosa, mentre que tot seguit va arribar l’hora de la lectura de poemes a càrrec de Carme Martí, Teresa Prats, Glòria Prunés i Josep Lluís Buils, del Grup de Poetes Constància del Centre Cívic de Sant Andreu. El primer tram de l’homenatge, la part literària que va presentar Jesús Manzano, va acabar amb el parlament de les autoritats i el cant coral a càrrec de l’Orfeó l’Eco de Catalunya.

La segona part de l’acte va consistir en ofrena d’una corona de llorer a la casa nadiua d’Ignasi Iglesias, que va deixar pas a la jornada de portes obertes del Centre d’Estudis Ignasi Iglésias. Per acabar, es va fer una ballada de sardanes a l’esplanada de Can Fabra.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram