La regidora Carmen Andrés va presentar el passat 1 de juny els plans de barri de la Trinitat Vella, el Bon Pastor i Baró de Viver, en els quals l’Ajuntament ha invertit 23,7 milions d’euros. Aquesta inversió representa l’execució del 20% del total de les 64 accions que contemplen.

Durant la roda de premsa, Andrés va explicar que les inversions en aquests barris es focalitzaran en l’activació econòmica, l’ocupació, l’educació, l’ecologia urbana i els drets socials. Uns barris, va dir la regidora, que històricament han patit unes “diferències de renda” que fan que el govern municipal hagi decidit fer-hi inversions.

En el cas de la Trinitat Vella, el pla de barris, el qual es va presentar el 7 de juny, té com a projectes principals la construcció d’espais esportius, la recuperació de la memòria històrica o el projecte d’oci per a joves ‘Fem lleure a la Trini’ entre altres. Al Bon Pastor i a Baró de Viver, que comparteixen pla de barri -va començar a executar-se fa nou mesos- el principal projecte és la transformació del projecte educatiu de l’institut Cristòfol Colom i de l’escola El Til·ler, l’activació econòmica del polígon industrial, la creació de nous equipaments esportius o la construcció del casal d’avis del Bon Pastor, entre altres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram