Un moment de la presentació del passat dia 8. Foto: CNSA

Gairebé tots els grans noms de la natació mundial estan pensant en el Campionat del món que es disputarà a Budapest el mes que ve, però abans d’aquesta cita de la capital hongaresa hi ha una altra competició marcada en vermell en el calendari: el 38è Trofeu Ciutat de Barcelona que es disputarà al Club Natació Sant Andreu els pròxims dies 13 i 14.

Katinka Hosszú, Mireia Belmonte, Cameron van der Burgh, Mark Horton, László Cseh, les germanes Cate i Bronte Campbell o les nedadores locals Jèssica Vall i Marta González són només alguns noms de la constel·lació d’estrelles que no s’han volgut perdre aquesta edició del torneig, que enguany serà més especial que mai, en el marc de la commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics que es van celebrar a la ciutat.

Durant l’acte de presentació, el comissionat David Escudé va recordar la importància que van tenir els Jocs per a la ciutat i va destacar que, per petició del CN Sant Andreu, enguany el Ciutat de Barcelona també tindrà categoria paralímpica. Sarai Gascón va agrair la inclusió dels paralímpics en el torneig.

TORNEIG DE WATERPOLO
Aquest, però, no serà l’únic Trofeu Ciutat de Barcelona que es disputarà aquest mes. Durant la mateixa jornada es va presentar el campionat de waterpolo, que es disputarà a les piscines Picornell, a la muntanya de Montjuïc, el dia 28 de juny. El partit farà que s’enfrontin les seleccions d’Espanya i d’Itàlia, una reedició de la final dels Jocs Olímpics del 92. Dani Ballart, entrenador del primer equip masculí i membre d’aquell equip olímpic no es va voler perdre la presentació del campionat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram