Un moment de l'última edició del mercat. Foto: PAM

La Fabra i Coats va acollir l’últim cap de setmana d’abril la primera edició del Palo Market Fest, un petit festival en format de mercat dedicat al disseny, la música, el menjar i altres espectacles organitzat pel col·lectiu Palo Alto Market.

L’antic recinte fabril es va omplir d’un públic que va poder gaudir de la presència de més de 200 dissenyadors i artesans, que van presentar els seus productes. En paral·lel, aquest mercat cultural d’aires clarament moderns va oferir diferents espectacles i concerts a través d’una aposta per bandes emergents del món de la música, el teatre i la dansa. L’èxit d’aquesta primera edició del Palo Market Fest ha quedat demostrat amb la gran assistència de públic que hi va haver al llarg dels tres dies. Un total de 10.000 persones, 3.500 cada dia, van omplir la Fabra i Coats per gaudir d’aquest mercat.

POLÈMICA COL·LATERAL
Malgrat l’èxit de la iniciativa, el Palo Market Fest ha estat acompanyat de certa polèmica veïnal per les molèsties col·laterals i la “privatització” de la Fabra i Coats. El Districte assegura que ja s’han traslladat les preocupacions dels veïns a l’organització de l’esdeveniment i a l’Icub.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram