El parc infantil d’Antoni Santiburcio s’acaba d’estrenar. Foto: Ajuntament

Des de fa pocs dies ja està obert el parc infantil d’Antoni Santiburcio després d’haver estat mesos a l’espera a causa de la pandèmia del coronavirus. El nou espai suposa un pas endavant en la transformació de les Casernes de Sant Andreu, ja que feia més d’una dècada que la reforma d’aquesta zona estava pendent.

Aquesta nova àrea de jocs li ha suposat a l’Ajuntament una inversió de 2,7 milions d’euros i significa que pràcticament estigui enllestida tota la zona verda que inclou el passeig de Torras i Bages, el carrer Gran, el passeig de Santa Coloma i el carrer de Palomar. Una altra qüestió són els equipaments i els blocs de pisos que encara hi ha pendents de fer.

El nou parc infantil, concretament, té com a element més destacat el que es coneix com un ‘Rolling Hill’, un joc que té una envergadura de 20 metres i la lona del qual està pensada per als nens que tenen problemes de mobilitat. També hi ha gronxadors i un disc giratori. L’espai, tot i que encara ha de créixer, està envoltat de diferent tipus de vegetació.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram