Els quadribarrats segueixen preparant la fase d’ascens, que es jugarà al Municipal de Badalona. Foto: UESA

Els dies van passant i les sessions d’entrenament al Narcís Sala també: cada cop falta menys per a l’hora de la veritat, per als dos partits (en el millor dels casos) que han de resoldre si la UE Sant Andreu torna a Segona B després de passar el darrer lustre al grup 5 de Tercera Divisió.

L’Estadi Municipal de Badalona serà l’escenari del play-off exprés organitzat per la Federació Espanyola de Futbol, on es decidirà quin dels quatre aspirants promociona a la categoria de bronze del futbol estatal. Els quadribarrats jugaran el primer partit contra l’Hospitalet (falta saber si és el dissabte 18 o el diumenge 19), mentre que en cas de superar aquest enfrontament contra els riberencs, el cap de setmana següent es jugaria la possibilitat de pujar contra l’equip que superi l’altre emparellament, el Terrassa o l’Europa.

Els quadribarrats entrenen de forma conjunta a l’estadi des del passat 22 de juny (Marcel Serramitja, David Serrano i Ferran Brugué són els únics que arrosseguen molèsties o que no han estat disponibles per a Mikel Azparren), amb un primer tram de sessions que van estar orientades a l’aspecte físic després d’una llarga inactivitat i un segon bloc, molt més centrat en l’anàlisi del rival i en aspectes tàctics del joc.

L’únic precedent d’enfrontament entre andreuencs i riberencs d’aquesta temporada va saldar-se amb un empat a zero al Municipal de la Feixa Llarga l’1 de desembre del 2019. El partit de la segona volta s’hauria d’haver jugat el passat 19 d’abril.

MISSATGES DELS JUGADORS
El club, però, vol engrescar l’afició i generar ambient en aquest compte enrere cap al partit contra l’Hospi. Per això, fent servir les xarxes socials, des de finals del mes passat els jugadors han anat enviant missatges a l’afició. El capità José Antonio Llamas va assegurar que “ascendir seria la fita més gran d’ençà que estic al club (la 2019-20 és la seva sisena temporada)”, mentre que un altre dels pilars defensius de l’equip, Joan Noguera, va dir que “estem a dos partits de tornar el Sant Andreu on es mereix”.

Els altres dos capitans, Alberto Carroza i Ton Alcover, van referir-se a aquest play-off exprés com “una oportunitat única” i van mostrar el seu desig que aquesta temporada sigui “inoblidable” per a la família de la UE Sant Andreu.

HI HAURÀ PÚBLIC?
Esperant, doncs, conèixer la data i l’hora dels partits, l’altre gran dubte és la presència (o no) d’aficionats dels equips a les graderies de l’estadi. La competència per permetre l’accés dels espectadors al recinte esportiu en competicions no professionals és de la Generalitat, que encara no ha anunciat cap decisió al respecte.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram