L’equip viu un moment de forma molt dolç. Foto: UESA

El Sant Andreu encara els sis últims partits de la Tercera divisió còmodament instal·lat en la quarta posició de la classificació. L’equip de Mikel Azparren, que va protagonitzar un inici de campionat amb alts i baixos, ha trobat la velocitat de creuer i des de mitjans del mes passat ocupen la darrera de les posicions d’honor de la taula classificatòria.

L’equip no perd un partit des de principis de febrer (un 3-2 esbojarrat a Granollers) i per trobar l’última vegada que l’equip va caure al Narcís Sala cal remuntar-se fins al 4 de desembre, quan la UE Vilassar de Mar va deixar l’equip sense veure porteria a casa per última vegada aquest any i va guanyar per 0-1.

A més, el Sant Andreu afronta aquesta recta final del campionat en una clara línia ascendent: va començar el mes de març empatant dos partits i el va tancar guanyant al camp del líder, l’Olot de Ramon Maria Calderé, i a casa contra el Manlleu. Per arrodonir aquest bon moment, els de Mikel Azparren van empatar el passat diumenge 2 en la seva visita a Ascó (1-1).

Però en el futbol el millor és no refiar-se mai, tot i que a priori el calendari és força favorable per als quadribarrats. L’equip afrontarà quatre partits en la resta del mes, dos dels quals seran derbis al Narcís Sala (el dia 9 contra el Júpiter i el dia 23 contra l’Europa). Els dos partits que el Sant Andreu jugarà a domicili seran a les Grases contra el Santfeliuenc el pròxim diumenge 9 i al Xevi Ramon contra el Vilassar el dia de Sant Jordi.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram