Les de Javi Aznar hauran d’afrontar un repte duríssim. Foto: CNSA

El repte serà majúscul. El sorteig que es va celebrar el passat dia 2 ha emparellat el CN Sant Andreu amb el CN Sabadell en l’eliminatòria dels quarts de final de la Copa de la Reina que es jugarà el pròxim dia 10 a les instal·lacions del CN Terrassa.

“Jugar contra un equip com el Sabadell significa que no podem cometre cap error. Hem de donar la nostra millor versió i ho farem, crec que l’actitud de l’equip és molt positiva”, va assegurar la capitana Helena Lloret un cop l’equip coneixia que jugarien contra les sabadellenques. Les de Nani Guiu són les dominadores històriques de la competició, tot i que en la darrera edició de la Copa van perdre la final contra el CN Mataró.

L’eliminatòria contra les vallesanes (i la resta de partits de la Copa de la Reina) es podran seguir en directe via streaming al portal web de la Federació espanyola de natació (www.rfen.es).

Un cop l’equip hagi passat pàgina de la Copa, tornarà a centrar-se en la lliga i tancarà el mes amb un partit el dia 18 contra el CW Dos Hermanas i un derbi a casa el dia 25 contra el Mediterrani.

EL MASCULÍ CAU A SEMIS
Les noies voldran tenir més sort que el sènior masculí, que va perdre a la semifinal de la Copa del Rei a finals del mes passat contra el CN Sabadell (9-5). Els de Dani Ballart havien resolt l’eliminatòria de quarts a la pròrroga en el derbi contra el Mediterrani (10-12), però un col·lapse entre el segon i el tercer quart contra els sabadellencs va evitar que l’equip pogués jugar el partit pel títol.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram