Els Tres Tombs d’enguany van tornar a ser un èxit. Foto: Eix Sant Andreu

Els Tres Tombs és una de les tradicions més importants del calendari de festes de Sant Andreu. Els passats 14 i 15 de gener va tornar a quedar demostrat quan, un any més, els andreuencs van sortir al carrer per gaudir d’aquesta celebració en honor a la festivitat de Sant Antoni Abat.

Enguany la celebració va arrencar amb la commemoració del 25è aniversari dels Tres Tombs Infernals, una tradició que combina la pirotècnia amb una representació teatral sobre la vida de sant Antoni i la seva trobada amb el dimoni. En aquesta edició els organitzadors van decidir convertir l’acte en un musical que es va celebrar a la plaça de Can Fabra. La plaça es va omplir de veïns que van gaudir d’un espectacle molt original.

90È ANIVERSARI
L’endemà, el 15 de gener, va arribar el torn de la celebració de la 90a edició dels Tres Tombs de Sant Andreu de Palomar. Els carros, les carrosses i els carruatges, i les moltes bèsties de peu rodó amb els seus genets, van ser els principals protagonistes.

La jornada va arrencar a dos quarts d’onze del matí amb la concentració de la cavalcada al carrer de Sant Adrià. Una hora més tard es va donar el tret de sortida a un recorregut que també va acabar al carrer Sant Adrià i que va passar per, entre altres carrers, Joan Torras, Gran de Sant Andreu, Segre i passeig Torres i Bages. A les 12 va arribar el torn de la Benedicció i els Tres Tombs a la plaça d’Orfila.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram