Una imatge del concert del passat mes de novembre. Foto: Lili Bonmatí

Joan Chamorro va presentar el passat set de gener la seva nova proposta jazzística ‘La màgia de la veu & Jazz Ensemble’ a la sala Jamboree després que l’agost i al novembre actués a la mateixa sala amb el mateix espectacle. La Jamboree es va omplir a vessar en un concert emmarcat en la celebració del 50è aniversari d’aquesta sala mítica de la ciutat.

Es tracta d’una proposta que té el vocalisme com a característica principal i que segueix la petjada del disc original ‘La màgia de la veu’ incorporant-hi les cantants i multiinstrumentistes Alba Armengou (saxo, trompeta), Alba Esteban (saxos, clarinet), Elia Bastida (violí i saxo tenor) i Abril Saurí (trompeta).

Juntament amb Andrea Motis, Rita Payés, Joan Mar Sauqué, Joan Codina, Joan Martí, Josep Traver, Ignasi Terraza, Esteve Pi, i el mateix Chamorro, durant el concert interpreten els grans temes del segle passat amb arranjaments per a ‘petita big band’, tots ells escrits per Joan Monné.

El repertori ret homenatja a les grans dames del jazz, com ara Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan i Dinah Washington, entre altres. Es tracta d’una relectura dels clàssics gràcies al talent del magnífic planter de jazz de Sant Andreu.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram