L’equip va tancar la competició derrotant el Bogliasco. Foto: CNSA

No va poder ser. Malgrat donar una gran imatge davant l’afició, el CN Sant Andreu no va poder classificar-se per als quarts de final de l’Eurolliga femenina de waterpolo en la fase preliminar de la competició que es va disputar a la Pere Serrat entre els dies 13 i 15 d’aquest mes.

Malgrat perdre els dos primers partits, les jugadores de Dani Ballart van plantar cara contra dos equipassos, el Kirishi (10-16) i el Mataró (9-10) i van poder tancar la seva participació en la màxima competició europea amb bon regust de boca, derrotant el Bogliasco italià (8-9), en un partit que van començar perdent però que van saber remuntar a la segona part.

I és que, malgrat l’eliminació, el club ha acabat amb unes sensacions notables pel rendiment de l’equip, un dels blocs més joves de la competició, i confia en què “l’equip madurarà” i que els resultats arribaran a la lliga i a la Copa de la Reina.

COMPETICIONS DOMÈSTIQUES
Ara, per tant, toca canviar el xip i tornar a pensar en les dues competicions domèstiques. El calendari més immediat per a l’equip dóna un petit respir després de la cita europea, però es comprimirà a la recta final del mes. El Sant Andreu, tercer a la lliga, afrontarà els dos darrers partits del mes en només quatre dies. L’equip visitarà el Rubí el dia 25 i tornarà a rebre la visita del Mataró el dia 28.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram