Una imatge de la protesta de diumenge. Foto: Twitter (@ANCstAnd)

Una quarantena de veïns es van encadenar simbòlicament dissabte al migdia a les vies de l’estació de Sant Andreu Comtal per tornar a reivindicar que es desencallin les obres de la nova estació, que estan aturades des del 2009.

Convocats per l’Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar, els veïns van aprofitar la celebració de la Festa Major, tal com ja van fer l’any passat, per exigir la nova instal·lació, el pressupost de la qual ja ha estat aprovat pel Ministeri de Foment. Enguany, però, amb l’encadenada simbòlica -va obligar un tren a aturar-se- han fet un pas endavant més, ja que l’any passat la protesta no va sortir de la plaça de l’estació. 

A la protesta, sota el crit de “Volem l’estació ja!”, s’hi van afegir diferents representants polítics. Per part del govern hi van ser tres tinents d’alcalde, Jaume Collboni, Janet Sanz i Laia Ortiz, i la regidora del Districte, Carmen Andrés. També hi van ser el conseller de CiU Roger Mestre, la regidora d’ERC i presidenta del Districte, Montserrat Benedí, i els consellers d’ERC Carlos Escudero i Quim Pañart. Tots els polítics van coincidir a demanar al Ministeri de Foment que tiri endavant les obres. Janet Sanz, tinent d’alcalde d’Urbanisme, Ecologia i Mobilitat, va afirmar que “és innaceptable i una vergonya que tinguem l’estació d’aquesta manera”.

Per la seva banda, el president de l’Associació de Veïns, Santi Serra, ha afirmat a Línia Sant Andreu que “protestarem les vegades que faci falta i estem satisfets de la repercussió de l’acte de dissabte. Ara esperem més implicació del nou govern estatal”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram