Les associacions de veïns de Sant Andreu de Palomar, Sant Andreu Nord i Sant Andreu Sud van organitzar el passat 23 de novembre, per cinquè any consecutiu, l’acte de protesta batejat amb el nom d’Encadenada per l’estació. Un any més, l’objectiu va ser reclamar que s’acabin les obres de l’estació de Sant Andreu Comtal.

A la convocatòria hi van assistir una cinquantena de veïns per denunciar que el projecte de reforma de l’estació va començar fa més d’una dècada i encara no ha acabat. Tal com ja va passar l’any passat, a diferència de les tres primeres protestes, els manifestants no van baixar a les vies per tallar-les, sinó que van concentrar la protesta a la plaça de l’Estació, on van desplegar una pancarta on es podia llegir ‘Volem l’estació ja!’. Posteriorment la van penjar al pont que creua l’estació.

Cal recordar que a principis de novembre Adif va obrir la licitació per a la construcció de l’estació. Està previst que les obres, un cop comencin, durin un any i mig. L’estació podria estar enllestida cap a finals del 2021.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram