Segovia va ser un dels millors a Palamós. Foto: Judit Andreu / UESA

Confirmar el bon inici de curs i, de pas, sumar la quarta victòria de la temporada a casa. Aquests són els objectius que Mikel Azparren i el Sant Andreu s’han marcat de cara al partit de demà passat a les 8 del vespre contra el filial del Sabadell.

La Monta, el Castelldefels i el Granollers són els equips que, fins ara, han passat pel Narcís Sala amb un resultat idèntic: victòria per un Sant Andreu que ha tornat a convertir l’estadi en un fortí inexpugnable on ha marcat sis gols i només n’ha rebut tres.

Els arlequinats, avant penúltims, encara no han aconseguit guanyar en el que va de lliga, però visitaran el Narcís Sala amb la moral pels núvols després d’haver sumat un punt diumenge passat al derbi contra el Terrassa (1-1).

EMPAT A PALAMÓS
La pluja que va caure a l’Empordà va dificultar el joc, però l’equip va sumar el primer punt a domicili diumenge passat a Palamós (1-1). Després d’una primera part igualada, i quan semblava que el partit marxaria empatat al descans, Sekou, l’home més incisiu dels quadribarrats, va aprofitar una centrada des de l’extrem dret per afusellar Manzano.

Els locals van estirar les seves línies, però el Sant Andreu controlava bé les aproximacions palamosines, fins que al minut 73 Medina va aprofitar la indecisió de la defensa i de Segovia per empatar el matx.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram