Una imatge de l’edició del Cara-B 2015. Foto: Cara-B

La Fabra i Coats serà l’escenari aquest divendres i dissabte de la segona edició del festival de música independent Cara-B, que arriba amb un cartell de luxe que inclou noms com Los Punsetes, Betunizer, beGun dj set o Baywaves.

Després de l’exitosa primera edició de l’any passat, el Cara-B d’enguany presenta un programa amb un total de 13 artistes , on també hi haurà Guadalupe Plata, Yung Beef (PXXR GVNG), Extraperlo, The Parrots, Le Parody, El Coleta, Beach Beach, Sen Senra i The Saurs. El festival aposta per un format que proposa una àmplia visió sobre la cultura musical independent i amb la intenció de ser el reflex del seu estat actual tant a Catalunya com a tot l’Estat. El Cara-B congrega i barreja en el seu espai diferents creadors i gèneres musicals, com ara rock, pop, garage, electrònica i rap per descobrir les tendències i disciplines artístiques que intervenen en la creació d’aquests estils musicals.

En paral·lel el festival també organitza el Cara-B CLIPS, un festival de videoclips que busca premiar i estimular la creació audiovisual gestada al voltant de la música independent.

Per últim, el festival també acollirà l’exposició BSUAL, coproduïda amb el festival Nrmal de Ciutat de Mèxic. Es tracta d’una mostra de cartells de concerts de diferents dissenyadors i artistes plàstics.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram