A l’exterior de l’Harmonia sovint s’hi fan activitats. Foto: Harmonia

El model de gestió del casal de L’Harmonia es consolida. El passat dia 20 de gener la regidora Laia Ortiz i els representants de la Federació d’Entitats Socioculturals i de Lleure de Sant Andreu van firmar el nou conveni de gestió d’aquest casal de barri que permetrà ampliar dos anys més la seva gestió cívica i comunitària.

El conveni, segons va explicar la regidora Ortiz després de la firma, s’emmarca en “l’aposta decidida d’aquest govern municipal per una gestió cívica i comunitària dels equipaments”.

Des de L’Harmonia han expressat la seva satisfacció per la renovació del conveni. “Estem molt contents, ja que entre altres millores, es reconeix per fi la voluntat i intenció de fer d’aquest espai un espai participatiu i de clara gestió popular”, han afirmat en un comunicat. El mateix dia de la firma des de l’Harmonia es va convocar a la plaça Orfila un brindis de celebració.

“TREBALL EN XARXA”
El conveni signat estableix que els gestors del casal hauran d’afavorir el “treball en xarxa amb les entitats i el veïnat” en qüestions relacionades amb la “promoció de la cultura, la creació i l’associacionisme, tot fomentant la participació i la corresponsabilitat”. Una de les grans novetats serà la posada en marxa d’un servei de bar.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram