Sanjosex serà el primer protagonista de l’EnciSAT!. Foto: Bankrobber

La segona edició del cicle de música EnciSAT!, que arrencarà el pròxim quatre de setembre i se celebrarà al Sant Andreu Teatre, ja té el seu cartell definit.

L’encarregat d’oferir el primer concert serà el músic de La Bisbal d’Empordà Sanjosex, que presentarà el seu nou disc ‘Festival’. Produït per Quimi Portet, l’artista baix empordanès traça en aquest disc un recorregut enèrgic, i al’hora intimista, ple de lletres iròniques i melodies més pop amb cançons senzilles que s’alternen amb d’altres de més complexes.

Més endavant la programació -el cicle ofereix un concert mensual- continuarà amb el concert de l’octubre de Tomeu Penya. El mes següent arribarà el torn d’Elena Gadel, que presentarà el seu segon disc, ‘Delicada’, mentre que al desembre els protagonistes dels concerts seran els cantautors Ramon Aragall i Pol Cruells.

El 2016 l’EnciSAT! arrencarà amb el tradicional concert de Reis i al febrer serà el torn d’Anna Roig i l’ombre de ton chien. El cicle encarà la seva recta final el mes de març amb el concert de Joan Rovira i s’acabarà l’1 d’abril amb Judit Nedderman, que presentarà el seu primer treball discogràfic ‘Tot el que he vist’.

PROPOSTA DE PROXIMITAT
La primera edició del cicle enciSAT!, organitzat per la productora musical Pistatxo Produccions -dirigida per Els Amics de les Arts-, va començar el setembre de l’any passat i fins al passat mes d’abril va programar un concert cada mes amb artistes com Joan Dausà, Sara Pi, Oques Grasses o Andrea Motis – Joan Chamorro Quintet & Rita Payes.

La seva filosofia és crear un ambient de proximitat entre el públic i l’artista durant el concert. Posteriorment el públic també pot xerrar amb els integrants del grup mentre sopa al hall del teatre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram