Els escolars van vendre articles fets per ells. Foto: La Sagrera es Mou

Les escoles Turó Blau, l’Estel, Congrés-Indians, Pegaso i el Sagrer, sota l’organització de l’entitat La Sagrera es Mou, van ser les encarregades de tirar endavant la tercera edició de la fira Firem-nos, que es va celebrar el passat 17 de maig a la plaça dels Jardins d’Elx i que té com a objectiu recaptar fons per a les escoles.

Es tracta d’una jornada solidària durant la qual es van vendre una gran quantitat d’objectes de decoració i regal amb la finalitat de recaptar fons per a les escoles del barri.

Els articles els elaboren els alumnes de cinc escoles del barri amb l’ajut dels mestres i dins de l’horari lectiu i tenen un preu d’entre 50 cèntims i tres euros. Els diners que es recapten es destinen a subvencionar les sortides, les colònies, els materials i les activitats extraescolars de les famílies que ho necessiten.

La idea del projecte va néixer arran de la crisi econòmica després que es va detectar que hi havia famílies al barri que no podien assumir les despeses escolars complementàries.

L’any passat es van vendre un miler d’articles i es van recaptar més de 3.000 euros només el dia de la fira, mentre que enguany es va aconseguir millorar una mica la xifra i la recaptació provisional va superar els 3.300 euros.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram