El Sant Andreu Teatre va ser entre els passats dies 9 i 12 d’abril l’escenari del festival de dansa Dansat!, que va tenir una magnífica acollida entre un públic que va omplir l’espai escènic santandreuenc.

Enguany el festival inaugurava un nou projecte, l’AlianSAT, una aliança entre les companyies de dansa CobosMika Company, Increpación Danza, Kulbik Dance Company, La Veronal, Roberto Olivan & Enclave Arts del Moviment i Thomas Noone Dance i el SAT! Espai Dansat que busca crear sinèrgies, corrents, intercanvis i complicitats per afavorir la difusió i la creació de la dansa i enriquir les activitats de dansa programades al SAT! de manera regular.

Al llarg dels quatre dies el festival va programar quatre sessions, sis espectacles i dos tallers de dansa. Una de les sessions més aplaudides va ser la que va protanitzar La Veronal, la companyia que lidera Marcos Mora, un dels coreògrafs espanyols més de moda a Europa. El seu duo Zelenstva, interpretada per les ballarines Laia Durán i Lorena Nogal va enlluernar al públic.

Una altra de les interpretacions més destacades va ser la de la companyia Increpación Danza amb l’espectacle Ángulo muerto, on el duo format per Lucía Álvarez i José Manuel Álvarez van fusionar magistralment el flamenc i la dansa contemporània.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram