El cicle de concerts EnciSAT! acollirà el pròxim 14 d’abril a partir de les nou del vespre el nou espectacle de Bruno Oro & Vicens Martín Dream Big Band, que recuperaran la música i veu que Frank Sinatra feia amb la Count Quincy Basie Orchestra sota la direcció del Quincy Jones al casino Sands de Las Vegas amb l’espectacle ‘Sinatra 100 anys’.

Aquest espectacle, que viurà la seva estrena al SAT! Teatre, servirà per commemorar els cent anys del naixement del cantant estatunidenc. Durant el concert, Oro i la Vicens Martín Dream Big Ban faran un repàs de les millors cançons de Sinatra i permetran que el públic pugui reviure la màgia de l’artista, també conegut com ‘La Veu’. El polifacètic actor posarà veu a uns estàndards de sempre reinventats sota el seu estil personal amb la magnífica ajuda de la Dream Big Band i sota la direcció i arranjaments nous de Vicens Martín.

UN CONCERT MENSUAL
El Cicle EnciSAT! ha programat des del seu inici, el passat mes de setembre, un concert mensual. Enguany els protagonistes del cicle han estat la coral Cantabile, el mes de gener; Andrea Motis, Joan Chamorro quintet & Rita Payes, el febrer i el grup de pop CyBee, el passat quatre de març.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram